Haber: Semra SAKARYA
Başkan Çervatoğlu, bu özel günü yalnızca çocuklara armağan edilen bir bayram olarak değil, halkın egemenliğini yeniden hatırlatma ve sahiplenme günü olarak gördüklerini belirtti. “Bu bayram, çocuklarımız için gerçek bir bayramı tekrar inşa etme; halkımız için ise egemenliğin halkımıza tekrar kazandırılması için mücadele günü olsun” diyen Başkan Çervatoğlu, güçlü bir mesaj verdi.
Egemenlik Yürüyüşüne Çağrı
Çervatoğlu açıklamasında, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesine vurgu yaparak, halkın iradesini yok sayanlara karşı duracaklarını ifade etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve tutuklu yol arkadaşlarına da değinen Çervatoğlu, “Esir alınmış yoldaşlarımızı, yol arkadaşlarımızı sahiplenmek için ‘Egemenlik Yürüyüşü’ne tüm halkımızı bekliyoruz” çağrısında bulundu.
Fındıklı’da yapılacak etkinlikler kapsamında hem çocukların bayramı coşkuyla kutlanacak hem de halkın demokratik haklarına sahip çıkması için dayanışma mesajı verilecek.

Editör