İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren Orman, hakkında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille reddetti.
“Hayatımın Hiçbir Döneminde Kullanmadım”
Dosyada yer alan bazı tanık beyanlarında adının geçtiğinin hatırlatılması üzerine Orman, bu kişileri tanımadığını belirterek, “Hayatımın hiçbir döneminde uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmadım. Bu yöndeki iddialar tamamen asılsızdır” dedi.
Kendisi hakkında ifade veren şahısları tanımadığını ifade eden Orman, söz konusu beyanların gerçeği yansıtmadığını ve itibarını zedelemeye yönelik olduğunu öne sürdü.
“Testler Gerçeği Ortaya Koyacak”
Adli Tıp Kurumu’na gerekli testleri verdiğini belirten Orman, sonuçların iddiaların asılsız olduğunu ortaya koyacağını söyledi. Sağlıklı yaşam tarzına önem verdiğini vurgulayan Orman, sporla iç içe bir hayat sürdüğünü dile getirdi.
“Yoğun İş Hayatım Var”
İfadesinde iş hayatına da değinen Orman, Türkiye’de ve yurt dışında birçok üretim tesisi ve şirketi bulunduğunu, bu nedenle yoğun bir iş temposu içinde sık sık seyahat ettiğini belirtti.
Ayrıca iki çocuk babası olduğunu söyleyen Orman, çocuklarının eğitim hayatını Türkiye’de sürdürmelerine özen gösterdiğini ifade etti.
“İş Birliği Yaptım”
Gözaltı sürecine ilişkin de konuşan Orman, polis ekiplerine yardımcı olmak amacıyla telefonunu ve şifresini kendi rızasıyla verdiğini söyledi. Orman, “Kimseden saklayacak hukuka aykırı bir durumum yok” ifadelerini kullandı.
Soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, adli süreç kapsamında elde edilecek yeni bulguların dosyanın seyrini belirlemesi bekleniyor.
İlyas GÜR
Editör
















