Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 08:58

Faruk Çelik: Seçim bahanesi kabul edilemez

Önceki dönemlerde AK Parti'den Bursa ve Şanlıurfa milletvekili olan ve devlet eski bakanı Faruk Çelik, 31 Mart yerel seçimler ile ilgili eleştirilerde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 10:12
Faruk Çelik: Seçim bahanesi kabul edilemez

AK Parti'den önceki dönemlerde Bursa ve Şanlıurfa Milletvekili olan ve devlet bakanlığı yapan Faruk Çelik, 31 Mart yerel seçimlerine dair önemli eleştirilerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Çelik, öncelikle, aday gösterilmeyince AK Parti'ye karşı cephe alanların tutumunu sert bir şekilde eleştirdi.

Adaylık için her türlü yolu meşru görenlerin, seçim sonuçlarını kişisel sorumluluktan kaçarak ekonomik gerekçelere bağlama eğiliminde olduğunu ifade eden Çelik, "Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır" dedi.

Çelik, ayrıca 10 ay önce tüm ittifaklara rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı seçim zaferini görmezden gelmenin hatalı bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

 

https://twitter.com/farukcelikcomtr/status/1776751419778879890
İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar