Haber: Sude KÖROĞLU
Pazarspor’un bugünkü antrenmanında, bazı oyuncular özel çalışmalara tabi tutuldu. Muhammet Kalkan ve Ali Alperen Çelik, doktor eşliğinde ayrı bir program uygularken, kaptan Salih’in sol baş parmağındaki kırık tedavisi devam ediyor.
Adem Nebioğlu, Pazarspor’un geçmişiyle ilgili duygularını paylaşarak, takımın her aşamasında görev aldığına dikkat çekti. Takıma ve taraftara seslenen Nebioğlu, “Biz hep birlikte çalıştık, buranın çocuğuyuz. Ramazan da bizim talebemizdi. Bu takıma destek olmak önemli ama bu destek, sadece sözle olmaz. Taraftar desteği çok önemli. 12. adam çok önemli. Pazarspor bir tanedir, onu hep birlikte desteklemeliyiz” dedi.
Eski kaptan, Pazarspor’a olan bağlılığını vurgularken, takıma olan desteğin sadece yerel değil, dışarıdan da büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. “Pazar maçını seyreden bir kişi bile burada yaşadığımız duyguyu hissediyor” diyerek, taraftarlara takımın peşinden gitmelerini ve desteği sürdürmelerini tavsiye etti.
Pazarspor, pazar günü saat 14:00’te Osmaniyespor ile oynayacağı kritik maç için taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyuyor. Takım, antrenmanlarını bu doğrultuda sürdürürken, Adem Nebioğlu'nun çağrısı, taraftarın moral kaynağı oldu.
İlyas GÜR
Editör
















