"Proje Desteklenecek"
Başkan Deniz, projenin başlangıcında CHP olarak destek verdiklerini hatırlatarak, "Gümüşhane-Rize hattı önemli bir proje. Bu projede yeterli ödenek ayrılmamış olsa da biz her zaman bu tür yatırımları destekledik. CHP iktidarında da bu yaklaşım devam edecektir," ifadelerini kullandı.
"İmamoğlu Adil Bir Lider"
Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye’nin her bölgesine eşit mesafede duran bir lider olduğunu belirten Deniz, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Ekrem Bey, bugüne kadar tüm belediyelere eşit yardım götürmeye çalışan, ayrım yapmadan adil bir yönetim sergileyen bir belediye başkanıdır. Trabzonlu ya da başka bir yerden olması bu projeye bakışını değiştirmez. Türkiye’nin tüm bölgelerine eşit yaklaşan bir tavır sergilemiştir ve bu tutumu iktidar döneminde de sürdüreceğine inanıyoruz."
İncelemeler Devam Edecek
Deniz, hızlı tren projesinin detaylarının yeniden incelenmesi gerektiğini belirterek, diğer bağlantı yollarının da projeye dahil edilmesi gerektiğini söyledi. "Gümüşhane-Rize hattı önemli bir ulaşım projesi ve doğru planlamalarla hayata geçirilmesi gerekiyor. Bu konuda CHP olarak projeyi yakından takip etmeye devam edeceğiz," dedi.
Bu açıklamalar, CHP'nin Karadeniz bölgesine yönelik yatırımları destekleme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Editör