Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
17 HAZİRAN Çarşamba 16:30

Bahadır Mafratoğlu’ndan Duygulandıran Paylaşım

Akut lösemi teşhisi konulmasının ardından Trabzon’da hastanede tedavi gören AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Rize İl Başkanı Bahadır Mafratoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım duygulandırdı.

RİZE
Giriş Tarihi : 08-03-2026 00:36
Bahadır Mafratoğlu’ndan Duygulandıran Paylaşım


Zorlu bir tedavi sürecinden geçen Mafratoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatın değerine dikkat çekerek takipçilerine anlamlı bir mesaj verdi.
Mafratoğlu paylaşımında, “Bir dahası yok hayatın… Mutlu olmayı ertelemeyin. Çünkü canınız istediği zaman ölmeyeceksiniz. Her şeye rağmen gülümsemeye devam…” ifadelerini kullandı.
Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşım, sevenleri ve dostları tarafından destek mesajlarıyla karşılandı. Mafratoğlu’nun sağlık durumunu yakından takip eden birçok kişi ise geçmiş olsun dileklerini ileterek bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.
AK Parti teşkilatında ve sendika camiasında uzun yıllardır aktif görevler üstlenen Bahadır Mafratoğlu’nun tedavi sürecinin Trabzon’da devam ettiği öğrenildi. Sevenleri ve yakın çevresi, Mafratoğlu’nun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyor.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar