Sercan Türker: Kadınların Güvende Hissetmediği Bir Düzeni Değiştirmek Zorundayız

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Sercan Türker, kadınların güvenliği ve adalet konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türker, mevcut durumun kabul edilemez olduğunu belirtti.

BAYBURT - 15-04-2026 06:59

Sercan Türker: Kadınların Güvende Hissetmediği Bir Düzeni Değiştirmek Zorundayız

KADIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİKTİR

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Sercan Türker, kadınların kendini güvende hissetmediği bir toplum yapısının sürdürülebilir olmadığını ifade etti.
Sercan Türker, “Kadınların kendini güvende hissetmediği, adaletin sessiz kaldığı bu düzene katlanmak zorunda değiliz.” ifadelerini kullandı.

ADALET VE DEĞİŞİM VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Sercan Türker, daha adil ve güvenli bir toplumun birlikte inşa edilebileceğini belirtti. 
Sercan Türker, “Adaletli ve güvenli yarınları birlikte kurmak için hep birlikte mücadele etmeliyiz.” şeklinde konuştu.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Sercan Türker, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı. 
Sercan Türker, “Bu değişim ancak birlikte hareket ederek mümkün olacaktır. Herkesi bu mücadeleye destek vermeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bayburt ve Artvin Sağlıkta İş Birliğini Değerlendirdi

Bayburt ve Artvin Sağlıkta İş Birliğini Değerlendirdi

04-08-2026 - BAYBURT

Hakan Çalhanoğlu Bayburt'taki Köyünde Görüntülendi! Nehir Kenarındaki Anları Gündem Oldu

Hakan Çalhanoğlu Bayburt'taki Köyünde Görüntülendi! Nehir Kenarındaki Anları Gündem Oldu

26-07-2026 - BAYBURT