SALİH GÖZ DOLDURDU

Trabzonspor'un genç oyuncusu Salih Malkoçoğlu, Szeged Csanad ile oynanan hazırlık maçında etkili bir performansı göz doldurdu.

FUTBOL - 11-07-2024 09:08

SALİH GÖZ DOLDURDU

Teknik direktör Abdullah Avcı, Salih Malkoçoğlu'nun performansını değerlendirdi.  Avcı, "Salih 19 yaş altı takımının kaptanı. Beklentilerimizin olduğu bir oyuncu. Hem fiziksel hem de taktiksel eksiklikleri var. Bunları en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Birkaç mevkide kullandığım, kullanışlı bir oyuncu" dedi.
ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU
Avcı sözlerine şöyle devam etti: "Asıl yeri merkez orta saha. Stoper de oynayabiliyor, bugün bekte kullandık. Sorumluluk aldı bindirmeler yaptı. Bu beni mutlu ediyor. Aşağıdan çok futbolcunun yukarı gelmesi Trabzonspor camiasının genetiğinde vardır. Bunu biz gerçekleştirirsek üstüne bir şey koyabilirsek ne mutlu. Arif de aynı şekilde. O da önemli işler yapıyor. Umarım böyle artarak devam eder."
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar