MERTOĞLU; “VATANDAŞLARIMIZ KARARINI VERDİ, BUNU RİZE MİTİNGİNDE GÖSTERDİ”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Rize’nin kararını verdiğini, Rize’nin siyasi tarihindeki en kalabalık mitingini gerçekleştirerek bunu rahatlıkla gördüklerini söyledi.

RİZE - 09-05-2023 12:19

MERTOĞLU; “VATANDAŞLARIMIZ KARARINI VERDİ, BUNU RİZE MİTİNGİNDE GÖSTERDİ”


Mertoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında Çamlıhemşin ve Ardeşen’de vatandaşlarla bir araya geldi.
VATANDAŞIN KARARI NET
Mertoğlu, “Seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk günden itibaren vatandaşlarımızın kararını çok rahatlıkla gördük. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye duyulan güven ve samimiyet artarak devam ediyor. Bu seçimlerde Rize’miz rekor bir oy oranıyla desteklerine devam edecek”
3 MAYIS RİZE MİTİNGİ BİZE SEÇİMİN SONUCUNU GÖSTERDİ
“Milletimiz kimin kiminle beraber olduğunu, hangi odakların kimlere destek verdiğini görüyor. Yapılan milli hamleleri ve yatırımları çok iyi biliyor. 21 yıldır yapılan hizmetler bu güveni ve istikrarı sürdürüyor. 3 mayıs’ta Rize meydanındaki mitingte Rize siyasi tarihinin en büyük kalabalığına şahit olduk. 14 Mayıs’ta sandıkta bunun sonucunu çok rahatlıkla göreceğiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
7100 Metrelik Kırık Tüneli’nde Kazı Ve Destek Çalışmalarının % 90’ı Tamamlandı,

7100 Metrelik Kırık Tüneli’nde Kazı Ve Destek Çalışmalarının % 90’ı Tamamlandı,

13-08-2026 - RİZE

Hasarlı Diye Boşaltılan Emniyet Ne Bekliyor

Hasarlı Diye Boşaltılan Emniyet Ne Bekliyor

13-08-2026 - RİZE