Mertoğlu; “Ülkemizin Kazanımları “Kumar Masası ”nda Pazarlık Konusu Ediliyor”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Rize’de ilçe ve köylerde ziyaretlerine devam ediyor.

RİZE - 25-04-2023 19:35

Mertoğlu; “Ülkemizin Kazanımları “Kumar Masası ”nda Pazarlık Konusu Ediliyor”

 

Mertoğlu, Çamlıhemşin’de Didi, Derecik ve Çayırdüzü köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.

14 Mayıs seçimlerinde Millet ittifakının kurmuş olduğu ortaklığa eleştiride bulunan Mertoğlu, vatandaşların kurulan bu kirli ortaklığa, çıkar ve menfaat ilişkisine destek vermeyeceği ifade etti.

“Ülkemizin Bekasını Etkileyen Kirlik Pazarlıklara Milletimiz Destek Vermez”

Mertoğlu, “Milletimiz vatanını seven, ülkesinin gelişip büyümesi ve güçlenmesi için çalışanın kim olduğunu görüyor ve biliyor. 6’lı masada toplanıp ve masa altında HDP’yi gizleyip ülkemizin bekasını etkileyen kirli pazarlıkları yapanlara milletimiz fırsat vermez.” dedi.

“Ülkemizin Kazanımları “Kumar Masası ”nda Pazarlık Konusu Ediliyor”

“Kendi ifadeleriyle “Kumar Masası” olarak adlandırdıkları gaflet ortaklığı şimdiden ülkemizin kazanımlarını pazarlık konusu haline getirmiş durumda. Bu mantaliteyle ülkeyi yönetmeleri mümkün değildir. Vatandaşlarımız bunların hepsini görüyor ve biliyor. Milletimiz 14 Mayıs’ta çok güçlü bir destekle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin yanında olacaktır.”

Mertoğlu’na ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
7100 Metrelik Kırık Tüneli’nde Kazı Ve Destek Çalışmalarının % 90’ı Tamamlandı,

7100 Metrelik Kırık Tüneli’nde Kazı Ve Destek Çalışmalarının % 90’ı Tamamlandı,

13-08-2026 - RİZE

Hasarlı Diye Boşaltılan Emniyet Ne Bekliyor

Hasarlı Diye Boşaltılan Emniyet Ne Bekliyor

13-08-2026 - RİZE