GAZZE İÇİN YÜRÜMEYENLER HAYVAN HAKLARI İÇİN YÜRÜYOR!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sosyal medya hesabından çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Çebi hayvan hakları için yürüyüş düzenleyen CHP Trabzon İl Örgütü'ne göndermede bulundu.

TRABZON - 14-07-2024 10:52

GAZZE İÇİN YÜRÜMEYENLER HAYVAN HAKLARI İÇİN YÜRÜYOR!

İşte Çebi'nin o açıklaması: Hayvan hakları elbette olmalı. İnsan hakkının üstünde asla olamaz
Başı boş sokaklarda dolaşan hayvanların serbestliği yaratılanların en şereflisi olan insana zarar verecek boyutta olamaz
Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi olamaz sözü doğru değildir. Doğrusu insan sevgisi olmayanın hayvan sevgisi olmaz. İnsan her şeyin üstündedir. 
Avrupa'da hiçbir ülkede sokakta hayvan yoktur hepsi sahiplidir. Karanlıkta okula giden çocuklar var. Kimsenin olmadığı sokaklardan geçen kadınlar var, hayvanların tehdit oluşturduğu ortamda devlet gibi belediyelerinde vatandaşın can güvenliği sorumluluğu vardır.
Gazze'de öldürülen bebekler için yürümeyen CHP hayvan hakları için tam kadro yürüyüş yapmış. Gazze'de yüzyılın soykırımı uygulayanlara karşı bir defa tam kadro yürümeyenler hayvanlar için tam kadro yürüyüş yapmış.
Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Turan Birliği Derneği’nden KTÜ’ye Ziyaret

Dünya Turan Birliği Derneği’nden KTÜ’ye Ziyaret

30-06-2026 - TRABZON

Trabzon'da Yaz Spor Okulları Kapılarını Açtı

Trabzon'da Yaz Spor Okulları Kapılarını Açtı

30-06-2026 - TRABZON

Haber En Son Olay Haber