Ezgi Mola’dan Sektöre Gönderme: ‘Oh Oh Dökün Taşlarınızı’

Dizi sektörünü sarsan gelişmelerin ardından, ünlü oyuncu Ezgi Mola dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulundu. 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren ID İletişim, Türkiye’nin en popüler oyuncularını bünyesinde barındıran ve menajerlik sektöründe önde gelen ajanslardan biri. Ancak ajansın ortaklarından Ayşe Barım hakkında son dönemde ortaya atılan ‘tekelleştirme’ iddiaları, sektörde büyük yankı uyandırmış durumda.

MAGAZİN - 13-01-2025 00:41

Ezgi Mola’dan Sektöre Gönderme: ‘Oh Oh Dökün Taşlarınızı’

ID İletişim’in ortaklarından Ayşe Barım, sektörün birçok yöneticisi ve oyuncusu tarafından 'sektörü ele geçirmeye çalışmakla' suçlanıyor. Ajansın, Türkiye’nin en tanınan oyuncularını kontrol etmesi, bazı kesimlerde huzursuzluk yaratmış ve bu durum sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu.
Ezgi Mola'dan "Dökün Taşlarınızı" Paylaşımı
Gündemdeki bu krizle ilgili olarak ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Mola, sosyal medya hesabında “Oh oh dökün taşlarınızı” şeklinde bir ifade kullanarak gündemi yorumladı. Bu paylaşım, bazı takipçileri tarafından sektördeki bu gerilime ve Barım’a yönelik eleştirilerin bir yansıması olarak yorumlandı.
Tepkiler ve Yorumlar
Mola’nın paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından karışık tepkilere neden oldu. Birçok kişi, ünlü oyuncunun paylaşımdan dolaylı olarak Barım’a gönderme yaptığına inanırken, bazıları ise bu tür yorumların sektördeki karmaşayı daha da körükleyeceğini savundu. Paylaşımın ardından, sosyal medyada konuyla ilgili büyük bir tartışma başlarken, Mola’ya destek verenler ve eleştirenler arasında görüş ayrılıkları yaşandı.

Kaynak: ENSONHABER

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÜMİT YAŞAR’DAN STAR ŞARKIYA STAR YORUM

ÜMİT YAŞAR’DAN STAR ŞARKIYA STAR YORUM

16-06-2026 - MAGAZİN

PINAR ALTUĞ ATACAN VE İŞ İNSANI M. ONUR İŞİM EKRANLARDA SEYİRCİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

PINAR ALTUĞ ATACAN VE İŞ İNSANI M. ONUR İŞİM EKRANLARDA SEYİRCİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

11-06-2026 - MAGAZİN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar