ensonolay

Çaykur Rizespor'dan Otopark Uyarısı: Fırtına Hasarı Nedeniyle Kapatıldı

Çaykur Rizespor, bugün saat 16.00’da oynanacak Süper Lig 16. hafta karşılaşmasında Tümosan Konyaspor’u ağırlayacak. Ancak kulüp, maç öncesinde önemli bir uyarı yaptı: Çaykur Didi Stadyumu'nun kapalı otoparkı, şiddetli fırtına nedeniyle oluşan hasar yüzünden geçici olarak kullanıma kapatıldı.

RİZESPOR - 14-12-2024 11:12

Çaykur Rizespor'dan Otopark Uyarısı: Fırtına Hasarı Nedeniyle Kapatıldı

Haber: Gülcan YILDIRIM

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İlimizde dün geceden beri etkili olan fırtına nedeniyle Çaykur Didi Stadyumu’ndaki kapalı otoparkta hasar oluşmuştur. Bu nedenle Çaykur Rizespor - Tümosan Konyaspor maçında stadyum altında yer alan otopark kapalı olacaktır.”

Taraftarlara Alternatif Otopark Çağrısı

Çaykur Rizespor yetkilileri, taraftarlardan araçlarıyla maça gelirken stadyum çevresindeki alternatif otoparkları kullanmalarını rica etti. Ayrıca, stadyuma toplu taşıma veya yaya olarak ulaşımı tercih edenlerin maç günü yaşanabilecek olası yoğunluktan etkilenmemesi için erken saatlerde gelmeleri önerildi.

Şiddetli fırtına nedeniyle oluşan bu aksaklık, Çaykur Rizespor taraftarlarının maç günü planlamalarını gözden geçirmesini gerektiriyor. Kulüp, hasarın en kısa sürede onarılması için çalışmalara başladığını da duyurdu.

Rize'de futbol heyecanının yaşanacağı bu önemli maçta, hem saha içindeki mücadele hem de saha dışındaki organizasyon merakla takip edilecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İbrahim Turgut: “Şampiyonluk Sözü Veremem Ama Bu Sezon Daha Başarılı Olacağız”

İbrahim Turgut: “Şampiyonluk Sözü Veremem Ama Bu Sezon Daha Başarılı Olacağız”

07-07-2025 - RİZESPOR

Çaykur Rizespor, Halil Dervişoğlu Transferinde Galatasaray ile Anlaştı!

Çaykur Rizespor, Halil Dervişoğlu Transferinde Galatasaray ile Anlaştı!

06-07-2025 - RİZESPOR