Başkan Çervatoğlu Meci Emek Evi’nde Düzenlenen Yemeğe Katıldı

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, ilçede sosyal dayanışmayı ve üretimi teşvik eden önemli merkezlerden biri olan Meci Emek Evi’nde düzenlenen yemeğe katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, emek ve paylaşım ön plana çıktı.

RİZE - 19-12-2025 00:04

Başkan Çervatoğlu Meci Emek Evi’nde Düzenlenen Yemeğe Katıldı

Haber: Semra SAKARYA

Program kapsamında kuzinede pişirilen yöresel lezzetlerin tadına bakan Başkan Çervatoğlu, Meci Emek Evi’nde üretim yapan kadınlarla sohbet etti. Katılımcılar, kendi emekleriyle hazırladıkları el işi ürünleri ve hediyeleri paylaşarak dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Ziyaret sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Çervatoğlu, Meci Emek Evi’nin yalnızca bir üretim alanı değil, aynı zamanda paylaşım ve birlikteliğin merkezi olduğunu vurguladı. Bu tür buluşmaların toplumsal bağları güçlendirdiğini ifade etti.

Başkan Çervatoğlu, “Bugün Meci Emek Evi’nde yemeğe davetliydik. Kuzinede pişen yöresel lezzetlerin tadına baktık, kendi emekleriyle ürettikleri hediyeleri paylaştık. Birlikte oluşturduğumuz bu güzel alanı birlikte yaşatmaya devam edeceğiz” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İkizdere’den Trabzon’a Tayin

İkizdere’den Trabzon’a Tayin

29-06-2026 - RİZE

Türk Çayının Geleceği Kimyasal Katkılara Feda Edilmemeli

Türk Çayının Geleceği Kimyasal Katkılara Feda Edilmemeli

29-06-2026 - RİZE

Haber En Son Olay Haber