AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Zamanla Yarışıyor

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan İl Başkanları toplantısı için gittiği Ankara'da hiç bir zaman dilimini boşa geçirmedi.

TRABZON - 22-10-2024 08:51

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Zamanla Yarışıyor

Partinin sosyal medya hesaplarının yanı sıra kendi sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanan ve takipçisini her geçen gün arttıran Cihan, görünen o ki ayağının tozuyla kongre istişarelerinde ince eleyip sık dokuyor. Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'ı ziyaret eden Cihan daha sonra Karadeniz Bölge Koordinatörü Nesrin Semiz'i ziyaret etti. 
TRABZON'UN SORUMLULUĞU BİZDE
Her şey Trabzon için diyen Cihan, "Malum ülke gündemimiz de yerel gündemimizde oldukça yoğun. Ankara'ya İl Başkanları toplantımız için geldim. Trabzon gibi büyük bir şehrin sorumluluğu bilinciyle her anı değerlendirmek benim görevim. İçinde bulunduğumuz kongre sürecini en iyi şekilde değerlendirmek, davamızı güçlendirmek gayretindeyiz" dedi.
YENİDOĞAN ÇETESİ!
Son günlerde gündeme ateş topu gibi düşen Yenidoğan bebeklerin katledilmesi ile ilgili "Bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza acımasızca davranan ve bu vahşete ortak olan herkesin en ağır cezaları alması için partimiz ve insan olarak takipçisi olacağız" diye konuştu.
AKKAYA'YA HAYIRLI OLSUN
Daha sonra Başkan Cihan, DHMİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen, Trabzon Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya'ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: TAKA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Duhok Ticaret ve Sanayi Odası ile IKBY heyetinden ETSO'ya ziyaret

Duhok Ticaret ve Sanayi Odası ile IKBY heyetinden ETSO'ya ziyaret

10-06-2026 - TRABZON

Trabzon'da gurbetçilere emeklilik danışmanlığı

Trabzon'da gurbetçilere emeklilik danışmanlığı

10-06-2026 - TRABZON

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar