Trabzon'da üniversite öğrencileri Raylı Sistem ile buluşuyor

Trabzon Üniversitesi Rektörü Aşıkkutlu, Hafif Raylı Sistem projesinde üniversite durağının da yer aldığını belirterek hayırlı olsun dedi.

TRABZON - 19-10-2023 19:12

Trabzon'da üniversite öğrencileri Raylı Sistem ile buluşuyor

Trabzon’da yapılacak olan ve Akçaabat’ı da içine alan Hafif Raylı Sistem Projesi için ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip   Erdoğan imzaladı; Resmi Gazetede yayımlandı. Yayımlanan karara göre Hafif Raylı Sistem projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu projeyi kapsayan durakları açıklandı. Durakların içinde Trabzon Üniversitesi'de yer aldı. Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, öğrencilere hayırlı olsun diyerek teşekkür etti. 
"Trabzon Üniversite Durağı, öğrenicilerimize hayırlı olsun"
Rektör Aşıkkutlu, "Trabzon Raylı Sistem Projesi'nde Trabzon Üniversite Durağı, öğrencilerimize, şehrimizde ve ülkemize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'na ve kıymetli milletvekillerimiz ile süreçte emeği geçen herkese en kalbî şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı Olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Günebakis Gazetesi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzon’da Cuma Günü Elektrik Kesintisi: İlçe İlçe Program Açıklandı

Trabzon’da Cuma Günü Elektrik Kesintisi: İlçe İlçe Program Açıklandı

15-05-2026 - TRABZON

Ortahisar Belediyesi’nde İlk Kadın Başkan Yardımcısı Atandı

Ortahisar Belediyesi’nde İlk Kadın Başkan Yardımcısı Atandı

15-05-2026 - TRABZON

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar