Trabzon Valiliğinde memurlar birbirine girdi! 1 kişi gözaltına alındı...

Trabzon Valiliğinde memurlar birbirine girdi. 4 memurun karıştığı olayda, 1 kişi gözaltına alındı.

TRABZON - 22-08-2024 07:55

Trabzon Valiliğinde memurlar birbirine girdi! 1 kişi gözaltına alındı...

Trabzon Valiliği’nin Gülbaharhatun Mahallesinde bulunan binasında önceki gün duyanları şok eden bir olay meydana geldi.
Saat 15.00 sıralarında meydana geldiği belirtilen olayda, valilik binasında memur olan 33 yaşındaki A.Z. ile iş arkadaşları 48 yaşındaki N.D., 64 yaşındaki İ.B. ve 48 yaşındaki V.K. arasında tartışma çıktı.
BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında bölgeye polis çağrıldı. Polisin müdahalesi ile olay biterken, A.Z.’nin gözaltın alındığı belirtildi. 
POLİS MEMURLARINA MUKAVETEMET
Gözaltına alınan A.Z.’nin bu sırada polis memurları 25 yaşındaki F.K. ve 39 yaşındaki S.A.’ya direnerek mukavemette bulunduğu kaydedildi.
Olayın neden meydana geldiği henüz bilinmezken, polisin ‘Görevi yaptırmamak için direnme (Görevli memura mukavemet) Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret’ten soruşturma başlattığı kaydedildi.
Kaynak:61 SAAT

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ŞAHİN’DEN BAŞKAN GENÇ’E ÖNERİ

ŞAHİN’DEN BAŞKAN GENÇ’E ÖNERİ

04-10-2026 - TRABZON

KTÜ Fırtına Creatiny Takımı 3. Kez Türkiye Şampiyonu!

KTÜ Fırtına Creatiny Takımı 3. Kez Türkiye Şampiyonu!

03-10-2026 - TRABZON