Sinop Belediye Başkanı Gürbüz’den AK Parti’ye geçeceği iddialarına tepki

CHP'li Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, AK Parti'ye katılacağını yönündeki sosyal medya paylaşımlarına ilişkin, "Partimizin iktidara yürüdüğü şu günlerde, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'nun bir sonraki Cumhurbaşkanımız olması için her noktada mücadele ettiğimiz ve partimizin kongre süreçlerinin başladığı bu süreçte, böyle bir iftira atılması oldukça manidardır" dedi.

SİNOP - 17-08-2025 10:36

Sinop Belediye Başkanı Gürbüz’den AK Parti’ye geçeceği iddialarına tepki

CHP'li Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, AK Parti'ye katılacağına yönelik paylaşımların asılsız olduğunu duyurdu. Gürbüz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında şahsımla ilgili 'AK Parti'ye geçme ihtimali çok yüksek' şeklinde mesnetsiz ve asılsız paylaşımlar yapıldığını gördüm. Dedikoduvari söylemlerle ve iftiralarla gündem yaratmak adına yapılan bu paylaşımları yapanlar hakkında Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Tüm ilkelerini özümsediğim, ömrüm boyunca bu ilkelerin gerçekleşmesi için mücadele ettiğim, 10 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylaşmak için mücadele ettiğim herkesin bildiği bir gerçektir.
Partimizin iktidara yürüdüğü şu günlerde, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'nun bir sonraki Cumhurbaşkanımız olması için her noktada mücadele ettiğimiz ve partimizin kongre süreçlerinin başladığı bu süreçte, böyle bir iftira atılması oldukça manidardır. Yukarıda da belirttiğim üzere, bu iftirayı atan ve yayan kişiler yargı önünde hesap verecektir.''

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Devrimci Emekliler Sendikası'ndan

Devrimci Emekliler Sendikası'ndan "ikramiye" tepkisi: "4 bin lira ikramiye emeklilerle dalga geçmektir"

02-05-2026 - SİNOP

Sinoplu yurttaşlardan ekonomi değerlendirmesi: Baharımızın sonlarını yaşıyoruz, hiç değilse bir rahat yaşayalım

Sinoplu yurttaşlardan ekonomi değerlendirmesi: Baharımızın sonlarını yaşıyoruz, hiç değilse bir rahat yaşayalım

21-04-2026 - SİNOP

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar