Siber zorbalıkta 2 çocuğa koruma!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Telegram ve Discord uygulamalarında uygunsuz paylaşım yapan 2 çocuğun ifadelerinin psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacağını duyururken, çocukların korumaya alındığını açıkladı.

ANKARA - 09-10-2024 09:23

Siber zorbalıkta 2 çocuğa koruma!

Milli ve manevi değerlerimiz aşağılayan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, cinsel istismara neden olan siber zorbalıklar yapanlara göz açtırmayacaklarının altını çizen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan son gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, Discord sosyal medya platformunda suç unsuru içerikli videoları düzenlediği tespit edilen B.T. adlı çocuk ile Telegram'da bulunan "Hz Ebu Cehil" isimli grupta "çocuk müstehcenliği, polise ve şehitlere hakaret, dini değerleri aşağılayıcı" paylaşımlar yapan A.D.C. adlı çocuğun İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince muhafaza altına alındığını belirtti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin sağlık alanındaki öncü isimleri AKK’de: “Ankara’ya sahip çıkan, memleketine de sahip çıkmış olur”

Türkiye’nin sağlık alanındaki öncü isimleri AKK’de: “Ankara’ya sahip çıkan, memleketine de sahip çıkmış olur”

08-06-2026 - ANKARA

Ankara Kent Konseyi'nden Dünya Çevre Günü Mesajı:

Ankara Kent Konseyi'nden Dünya Çevre Günü Mesajı: "5 Haziran Kutlama Değil, Mücadele Günüdür"

04-06-2026 - ANKARA

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar