SANKO OKULLARI BASKETBOLDA ÜÇ KUPA KAZANDI

SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3x3 Basketbol Turnuvası”nda şampiyonluk kupasını kazanırken, Küçük Kız ve Erkek Basketbol takımları ise il üçüncülüğü kupasının sahibi oldu.

SPOR - 27-01-2025 20:45

SANKO OKULLARI BASKETBOLDA ÜÇ KUPA KAZANDI

Ertuğrulgazi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada Nehir Karaoğlu, Deniz Kızılateş, Betül Nakıpoğlu, Yağmur Diken ve Ada Palta’dan oluşan SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı birincilik kupasını kazandı. Can Ökkeş Şahin, Ahmet Ege Şiveydinli, Yiğit Aydın ve Murat Sürmelihindi’den oluşan Küçük Erkek Takımı ile Beren Fesli, Zeynep Haksal, Öykü Dağdeviren ve Sevinç Buse Göymen’den oluşan Küçük Kız Takımı ise üçüncülük kupasını aldı.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, sporcularını ve öğretmenleri Burak Almacı’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Coats, Türkiye'ye ilk kez geliyor

Coats, Türkiye'ye ilk kez geliyor

05-10-2026 - SPOR

Çayırovalılardan, Çayırova Belediyesi Spor Kompleksi’ne tam not

Çayırovalılardan, Çayırova Belediyesi Spor Kompleksi’ne tam not

05-10-2026 - SPOR