Palandöken’in zirvesi beyaza büründü, sıcaklık sıfır derecenin altına düştü

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Palandöken Dağı beyaza büründü. Erzurum’da 3 bin 125 rakımlı Palandöken Dağı’na yılın ilk karı yağdı, kent genelinde hava sıcaklığı sıfır derecenin altına düştü.

ERZURUM - 03-10-2024 16:10

Palandöken’in zirvesi beyaza büründü, sıcaklık sıfır derecenin altına düştü

Kış turizminin önemli merkezlerinden Erzurum’da yüksek kesimlere kar yağdı. Kent genelinde günboyu etkili olmaya başlayan sağanak yağış, yüksek kesimlerde yer yer kar yağışına dönüştü.
Palandöken Dağı’nın zirvesinin beyaza büründüğü kentte Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre; dün gece sıcaklık 8 derece olarak ölçülürken Doğu Anadolu Gözlemevi’nde ise termometre sıfırın altını gösterdi. Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 


 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

13-05-2026 - ERZURUM

Erzurum’da Anneler Günü’nde Duygulandıran Ziyaret

Erzurum’da Anneler Günü’nde Duygulandıran Ziyaret

10-05-2026 - ERZURUM

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar