Öz Gıda-İş’ten Artvin’deki ÇAYKUR Fabrikalarına İnceleme Ziyareti

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu ve beraberindeki heyet, Artvin’de bulunan ÇAYKUR’a ait çay fabrikalarında incelemelerde bulundu.

RİZE - 24-01-2026 09:46

Öz Gıda-İş’ten Artvin’deki ÇAYKUR Fabrikalarına İnceleme Ziyareti

Doğu Karadeniz Doğu Şube Başkanı ve yönetimi ile Kadın Komitesi üyelerinin de katıldığı ziyaret kapsamında Hopa, Arhavi ve Kirazlık Çay Fabrikaları gezildi. Fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya gelen heyet, çalışma koşulları, üretim süreçleri ve çalışanların taleplerine ilişkin yerinde değerlendirmeler yaptı.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu, “Bugün Doğu Karadeniz Doğu Şube Başkanımız ve yönetimimiz, kadın komitemiz ile birlikte Hopa, Arhavi ve Kirazlık Çay Fabrikalarındaydık. Çalışanlarımızla bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledik, sahadaki durumu yerinde görme imkânı bulduk” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

13-05-2026 - RİZE

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

13-05-2026 - RİZE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar