ÖĞDER Rize Şubesinden Okuma Alışkanlığı Üzerine Anlamlı Konferans

Şuurlu Öğretmenler Derneği Rize Şubesinin düzenlediği, Şehit Nedim Çalık İlkokulu Müdür Yardımcısı Sınıf Öğretmeni Enes Süküt tarafından "Oku Demesi Kolay" konferansı Kurtuluş İlkokulunda gerçekleştirildi.

RİZE - 12-05-2026 09:28

ÖĞDER Rize Şubesinden Okuma Alışkanlığı Üzerine Anlamlı Konferans

Programın açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Niyazi Karaosman konuşmasında derneğin amaç ve faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi vererek toplumumuzun kitap çağını yaşamadan internet ve televizyon çağını yaşadığını, bu durumun toplumumuzu olumsuz etkilediğini belirterek kitap çağını yaşamamız gerektiğini vurguladı. 

Programın devamında Enes Süküt kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gerektiğini, çocuk okuru olmayan bir toplumun yetişkin okuru olamayacağını belirtti. Ayrıca konuşmasında kitap okumanın sadece boş zamanlarda yapılan bir faaliyet olmaması gerektiğini, her yerde her zaman okunması gerektiğini ifade etti. Katılımcılara çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için uygulayabilecekleri tekniklerden söz etti.

Program hediye takdimi ile sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'den Çay Hasadında Makine Kullanımı Mesajı:

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'den Çay Hasadında Makine Kullanımı Mesajı: "Amaç Daha Fazla Değil, Daha Rahat Çalışmak"

01-07-2026 - RİZE

Fındıklıspor'da İstikrar Kararı: Bahadır Basa ile Devam

Fındıklıspor'da İstikrar Kararı: Bahadır Basa ile Devam

01-07-2026 - RİZE

Haber En Son Olay Haber