Karaman’dan sert çıkış: “Hodri meydan!”

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Hüseyin Karaman, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, parti lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın susturulmak istendiğini ifade ederek sert bir çıkış yaptı. Karaman, “Ne dediyse çıktı, ne diyorsa çıkacak. Onun için sesi kesilmek isteniyor ancak susmayacağız,” sözleriyle partinin duruşuna sahip çıktı.

RİZE - 14-03-2025 15:09

Karaman’dan sert çıkış: “Hodri meydan!”

Paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ne dediyse çıktı, ne diyorsa çıkacak. Onun için sesi kesilmek isteniyor, ancak susmayacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Azdan az, çoktan çok gider. Hodri meydan!”
Bu sözlerle Karaman, Zafer Partisi’nin Türkiye siyasetinde muhalefet çizgisinden taviz vermeyeceğini ve Ümit Özdağ’ın politikalarının arkasında dimdik durduklarını bir kez daha gösterdi.
“HEM ANA, HEM BABA MUHALEFETİZ” MESAJI VURGULANDI
Karaman’ın paylaşımında yer verdiği görselde, “Hem Ana Muhalefetiz, Hem Baba Muhalefetiz” sloganı dikkat çekti. Karaman, paylaşımına @zaferpartisi ve @umitozdag etiketlerini eklerken, #BabaMuhalefet etiketiyle birlikte partinin muhalefet çizgisine göndermede bulundu.
Paylaşımda ayrıca, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yer aldığı ve üzerinde “Hem Ana Muhalefetiz, Hem Baba Muhalefetiz” yazılı bir görsel de yer aldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fındıklı'da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

Fındıklı'da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

30-06-2026 - RİZE

Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şubesi’nde Güven Tazeledi: Fatih Kandemir Yeniden Başkan Seçildi

Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şubesi’nde Güven Tazeledi: Fatih Kandemir Yeniden Başkan Seçildi

30-06-2026 - RİZE

Haber En Son Olay Haber