KARADENİZ TÜRKÜLERİ GANİTA'DA YANKILANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ganita Akşamları programında, Karadeniz’in sevilen sanatçıları Sinan Yılmaz ve Cengiz Çoban sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

TRABZON - 25-08-2024 07:31

KARADENİZ TÜRKÜLERİ GANİTA'DA YANKILANDI

 Ganita’da düzenlenen etkinlikte Karadeniz türküleri yankılanırken, yüzlerce vatandaş coşkuyla eğlendi. Sinan Yılmaz'ın enerjik sahne performansı ve Cengiz Çoban'ın yöresel türküleri, izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı.
Ganita Akşamları etkinlikleri, şehrin sosyal yaşantısını zenginleştirmek amacıyla devam ediyor. 24 Ağustos Cumartesi akşamı Şule Kaygusuz konseri ile sürecek olan etkinlikler kapsamında, nostaljik sinema gösterimleri de gerçekleştirilecek. 25 Ağustos Pazar günü saat 20.00'da, Kemal Sunal’ın başrol oynadığı Postacı filmi Ganita Faroz sahilinde izleyicilerle buluşacak. 27 Ağustos Salı günü ise İsmail Kansız, Ahmet Taş ve Sebahattin Saruhan’ın katılımıyla bir söyleşi programı düzenlenecek.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliklerle şehrin kültürel çeşitliliğini ve sosyal dinamizmini desteklemeyi amaçladığını belirterek, tüm vatandaşları Ganita Akşamları'na davet etti.


 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzon’da Cuma Günü Elektrik Kesintisi: İlçe İlçe Program Açıklandı

Trabzon’da Cuma Günü Elektrik Kesintisi: İlçe İlçe Program Açıklandı

15-05-2026 - TRABZON

Ortahisar Belediyesi’nde İlk Kadın Başkan Yardımcısı Atandı

Ortahisar Belediyesi’nde İlk Kadın Başkan Yardımcısı Atandı

15-05-2026 - TRABZON

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar