Hüseyin Benek: Pursaklar’da Ramazan’ın Birlik ve Dayanışma Ruhunu Paylaştık

Cumhuriyet Halk Partisi Pursaklar İlçe Başkanı Hüseyin Benek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da düzenlenen iftar programına ilişkin açıklamada bulundu.

ANKARA - 05-03-2026 12:15

Hüseyin Benek: Pursaklar’da Ramazan’ın Birlik ve Dayanışma Ruhunu Paylaştık

YOĞUN KATILIMLI İFTAR BULUŞMASI
Cumhuriyet Halk Partisi Pursaklar İlçe Başkanı Hüseyin Benek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Pursaklar’da düzenlediği iftar programının vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştiğini belirtti.
Programa bölge milletvekilleri Semra Dinçer ve Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Faruk Köylüoğlu ve Atilla Çelik, CHP Çubuk İlçe Başkanı Alaaddin Cinalioğlu, Pursaklar Belediye Meclis üyeleri Mehmet Aydın, Kasım Topgül, Bekir Hocanlı, Gökhan Atalay, Yavuz Çimen ve Murat Caferoğlu ile birlikte çok sayıda partili, muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığını ifade etti.
BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Pursaklar İlçe Başkanı Hüseyin Benek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurgulayarak, hemşehrilerle aynı sofrada buluşmanın büyük bir anlam taşıdığını dile getirdi.
Benek, iftar programının gerçekleşmesinde emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, katkı sunanlara ve katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ankara Rizeliler Derneğine Stk Ziyaretleri

Ankara Rizeliler Derneğine Stk Ziyaretleri

01-08-2026 - ANKARA

Adalet Bakanlığı o operasyonları genişletti... 3 ilde operasyona 112 şüpheli hakkında adli işlem

Adalet Bakanlığı o operasyonları genişletti... 3 ilde operasyona 112 şüpheli hakkında adli işlem

27-07-2026 - ANKARA