Spor Toto 1.ligde yer alan Çaykur Rizespor, bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Sezon başı büyük beklentilerle transfer edilen Anthony Van der Hurk’ un etkisiz performansı ile kafalarda soru işaretine kafalarda soru işaretine neden olurken geçen sezonun devre arasında Çaykur Rizespor’a katılan Kubilay Kanatsızkuş’ ta inişli çıkışlı grafiği ile beklentilerin altına kaldı.
İki yıldan beri yeşil-mavili formayı terleten Deniz Hummet ise kulübeye demir attı. Atmaca’ da bu sezon ligde 13 kez rakip fileler havalandırılırken, yeşil mavililerin bu hücum oyuncuları sadece 4 gole katkı verebildi. Hurk ve Kubilay 2’ şer kez ağları sarsarken Deniz Hummet ise henüz golle tanışamadı. 3 golcünün yetersiz performansı teknik heyeti kara kara düşündürüyor
Çaykur Rizespor’da ligin 2.yarısında gol yollarında sıkıntı yaşamamak için takviye yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Şimdiden çalışmalara başlayan yeşil-mavililerin, transfer havuzunda bulunan etkili bir golcüyü kadrosuna katmak için maddi anlamda gereken fedakârlıktan kaçınmayacağı da gelen bilgiler arasında.




















