Gazeteci Saklı Kardeşlerin Ablaları Hatice Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Çayeli Gazetesi’nin imtiyaz sahipleri Süleyman Saklı, Âdem Saklı ve Halil İbrahim Saklı kardeşlerin ablaları Hatice Çelik hayatını kaybetti.

RİZE - 07-05-2026 16:14

Gazeteci Saklı Kardeşlerin Ablaları Hatice Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı
 

Haber: Faik BAKOĞLU

Bir süredir tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde 72 yaşında yaşamını yitiren Hatice Çelik’in vefatı ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Altı çocuk annesi olan merhumenin, yaklaşık 3 ay önce vefat eden eşi Aslan Çelik’in mezarının bulunduğu Yenihisar Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verildiği öğrenildi.

Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Hatice Çelik’in cenaze törenine aile yakınları, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhume Hatice Çelik’e Allah’tan rahmet; başta çocukları Ahmet Çelik, Turgay Çelik, Filiz Çelik, Hasan Çelik ve Aysun Çelik olmak üzere Saklı ailesine, tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

13-05-2026 - RİZE

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

13-05-2026 - RİZE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar