Esra Dermancıoğlu'ndan tuvalet pozu. Çıplaklık tartışmasına yeni boyut kazandırdı

Cannes'da yaptığı çıplaklık eleştirisi ile gündeme gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu, bu kez tuvalette çektiği fotoğrafı paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

MAGAZİN - 25-05-2024 10:12

Esra Dermancıoğlu'ndan tuvalet pozu. Çıplaklık tartışmasına yeni boyut kazandırdı

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki Mukaddes karakteriyle hafızalara kazınan Dermancıoğlu, son olarak Hudutsuz Sevda dizisinde rol almıştı.
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'ne katılan Türk ünlüleri çıplaklık ve estetik kullanımıyla eleştirmişti.
"Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz." sözleriyle tepki çeken Dermancıoğlu, bu sözleriyle gündeme oturmuştu.
Tüm bu eleştirilerin ardından Dermancıoğlu, bu kez de tuvalette çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabından "2. beyin önemli" notuyla paylaştı.
Ünlü oyuncunun bu paylaşımı takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı ve fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
Bazı takipçileri Dermancıoğlu'nun bu paylaşımını cesur ve özgün bulurken, bazı takipçileri ise bu paylaşımı garip ve anlamsız buldu.
Esra Dermancıoğlu'nun bu paylaşımla neyi amaçladığı tam olarak bilinmemekle birlikte, oyuncunun sosyal medyada gündem oluşturmayı başarması dikkat çekiyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SETE GELDİ ROLÜ KAPTI

SETE GELDİ ROLÜ KAPTI

30-06-2026 - MAGAZİN

Burcu Esmersoy'un Tatil Paylaşımları İlgi Gördü

Burcu Esmersoy'un Tatil Paylaşımları İlgi Gördü

30-06-2026 - MAGAZİN

Haber En Son Olay Haber