CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’den Ekrem İmamoğlu’na Destek: "Halkın İradesi Hiçe Sayılamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na getirilen "siyasi yasak" tartışmalarına sert bir tepki gösterdi.

ARTVİN - 27-09-2024 16:03

CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’den Ekrem İmamoğlu’na Destek:

Aydemir, yaptığı açıklamada, bu girişimin 16 milyon İstanbullunun iradesini yok saymak anlamına geldiğini belirtti.
"Halkın İradesinin Üstünde Güç Yok"
Şükrü Aydemir, halkın iradesinin üstünde hiçbir gücün olamayacağını vurgulayarak, Ekrem İmamoğlu’nun yalnız olmadığını ve partisinin her zaman onun arkasında durduğunu söyledi. Aydemir, "16 milyon İstanbullunun seçimiyle göreve gelen bir başkana karşı yapılmak istenen bu tür hamleler kabul edilemez" dedi.
Adalet ve Hukukun Yanında
Aydemir, açıklamasında adalet ve hukukun üstünlüğü ilkesine olan bağlılıklarının altını çizerek, "Biz Hopa olarak her zaman haktan, hukuktan yana bir duruş sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında olduğumuzu güçlü bir şekilde dile getiriyoruz" ifadelerini kullandı..”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Artvin Kadın Kolları’ndan Anneler Günü Programı

CHP Artvin Kadın Kolları’ndan Anneler Günü Programı

10-05-2026 - ARTVİN

Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti, Arhavi’de parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti, Arhavi’de parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

10-05-2026 - ARTVİN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar