Yeniden Refah Partili Başkan Yafes Alca: “Güçlü Türkiye’nin yolu güçlü ekonomiden geçer”

Yeniden Refah Partisi Bitlis Hizan İlçe Başkanı Yafes Alca, Türkiye’de yaşanan ekonomik ve sosyal sorunların çözümünün güçlü bir ekonomik modelden geçtiğini belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu.

BİTLİS - 06-04-2026 15:26

Yeniden Refah Partili Başkan Yafes Alca: “Güçlü Türkiye’nin yolu güçlü ekonomiden geçer”


EKONOMİ GÜÇLÜ OLURSA TÜRKİYE GÜÇLÜ OLUR

Ekonominin bir ülkenin en temel gücü olduğunu vurgulayan Alca, “Rahmetli Necmettin Erbakan’ın da ifade ettiği gibi bir ülkenin en büyük gücü tankı topu değil, ekonomisidir. Ekonomi güçlü olursa diğer alanlarda da güçlü olabilirsiniz” dedi.

Alca, mevcut ekonomik sıkıntıların toplumun her kesimini etkilediğini ve bu sorunların kalıcı çözümlerle giderilmesi gerektiğini belirtti.

VATANDAŞA ÇAĞRI: “HUZUR VE REFAH İÇİN DESTEK VERİN”

Türkiye’de huzur, refah ve güçlü bir gelecek isteyen herkese seslenen Alca, “Eğer bu ülkede ekonomik sıkıntıların sona ermesini istiyorsak, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini istiyorsak doğru tercihler yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Alca, Yeniden Refah Partisi’nin ekonomik kalkınma ve toplumsal refah konusunda çözüm üretebilecek bir vizyona sahip olduğunu dile getirdi.

“TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİREBİLİR”

Türkiye’nin ekonomik olarak yeniden güçlenmesinin mümkün olduğunu belirten Alca, “Doğru politikalarla Türkiye yeniden ayağa kalkabilir. Üretim artar, refah yükselir, toplumun her kesimi bundan fayda sağlar” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin iktidarıyla birlikte Türkiye’nin ekonomik ve sosyal anlamda yeni bir döneme gireceğine inandıklarını ifade eden Alca, güçlü ekonomi vurgusunu yineledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP’de Seçim Hazırlığı Tam Gaz: İl Başkanlıkları Sahada

CHP’de Seçim Hazırlığı Tam Gaz: İl Başkanlıkları Sahada

15-04-2026 - BİTLİS

Yeniden Refah Partili Başkan Yafes Alca: İlçede her 1500 kişiye bir market mi düşer?

Yeniden Refah Partili Başkan Yafes Alca: İlçede her 1500 kişiye bir market mi düşer?

05-04-2026 - BİTLİS

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar