Valerien Ismael'den derbi yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçtan önce açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam, "Derdide ben de başka bir Beşiktaş ve takım performansı görmek istiyorum.'' dedi.

FUTBOL - 27-09-2022 17:51

Valerien Ismael'den derbi yorumu

 


Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanda konuşan teknik direktör Valerien Ismael, "Gösterdiğimiz performans yeterli değildi. Bizim peformansımız yeterli değildi. Başka bir maç olacak derbi. Kendi performansımızı göstermeye çalışacağız. Nathan Redmond iyi görünüyor. Durumunu takip edeceğiz. Kadroda olabilir diye düşünüyorum. Rachid Ghezzal konusunda günbegün gideceğiz.'' dedi.

Fransız teknik adam "Derdide ben de başka bir Beşiktaş ve takım performansı görmek istiyorum. Derbiyi geçen sene tecrübe ettim. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Evimizde oynayacağız. Taraftarımızın önünde olacağız. Aynı performansı, isteği, tutkuyu, arzuyu görmek istiyorum. Herkesin performansını yükseltmesi lazım. Mert neredeyse 1 senedir oynamıyorum. Sakatlık bölgesine dair yüzde 100 özgüvenli olması lazım. İki genç kaliteli kalecimiz var. Ersin bu takımda şampiyonluk yaşadı. Kalecilerimize güveniyoruz. Sezonun başındayız. Performansımızı hep beraber yükseltmeyi planlıyoruz. Geçen hafta iyi bir hazırlık haftasıydı. Bu hafta da aynı şekilde devam edeceğiz. Şu an ilk 11 ile ilgili konuşmak için erken. Çok süre var. Milli takımdan dönecek oyuncular var. Gün gün takip edeceğiz. İlk 11 hakında yorum yapmak için çok erken." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar