UMUDU BÜYÜTECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Adıyaman’da emeği ile geçinenlerin yaşam koşullarının daha da ağırlaştığına vurgu yaparak, 31 Mart’ta yeşeren umudu büyüterek yaraları saracaklarını söyledi.

ADİYAMAN - 29-04-2024 11:13

UMUDU BÜYÜTECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; işçi ve emekçinin sorunlarına dikkat çekti.
6 Şubat depreminin yıktığı Adıyaman’da emeği ile geçinenlerin yaşam koşullarının daha da ağırlaştığına işaret eden Başkan Doğan, “Ekonomik krizin yarattığı hayat pahalılığı, işsizlik en çok depremin yıktığı kentimizi etkiledi. En büyük acıyı yaşayan Adıyamanlı yurttaşlarımızla 31 Mart’ta yeni bir umut yeşerttik. Bu umudu büyüteceğiz. Adıyaman’da vatandaşlarımızın yaralarını birlikte saracağız. Halkımızın, özgür, adil, mutlu ve daha güzel bir yaşama kavuşması için mücadeleye hazırız. Dayanışmayı büyütme umuduyla 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun!”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman Belediyesi, Sırrı Süreyya Önder Parkı'nı 10 Mayıs'ta hizmete açacak

Adıyaman Belediyesi, Sırrı Süreyya Önder Parkı'nı 10 Mayıs'ta hizmete açacak

09-05-2026 - ADİYAMAN

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük göreve başladı

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük göreve başladı

08-05-2026 - ADİYAMAN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar