Fransa basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Dinamo Kiev forması giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusunu transfer listesine aldı. OM Mercato'nun haberinde, bordo-mavili kulübün sol ayaklı stoperi savunmaya yapılacak takviyelerde öncelikli adaylardan biri olarak değerlendirdiği belirtildi.
Avrupa Kulüplerinin Takibinde
1.85 metre boyundaki Taras Mykhavko'nun son dönemde Avrupa futbolunda dikkat çeken genç savunmacılar arasında gösterildiği ifade edilirken, oyuncunun gelişimi birçok kulüp tarafından yakından takip ediliyor.
Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro olarak gösterilen Ukraynalı futbolcu için Dinamo Kiev'in beklentisinin ise 20 milyon euro seviyelerine ulaşabileceği öne sürüldü.
Bonservis Bedeli Engel Olabilir
Haberde, yüksek bonservis beklentisinin Mykhavko ile ilgilenen kulüplerin transfer konusunda temkinli hareket etmesine neden olduğu kaydedildi.
Trabzonspor'un transfer sürecinde nasıl bir yol izleyeceği ve Dinamo Kiev ile resmi temas kurup kurmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.



















