Trabzonspor’da Genel Kurul Heyecanı: Ertuğrul Doğan Adaylık Başvurusunu Yaptı

Trabzonspor’da 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul için hazırlıklar sürüyor. Genel kurul öncesi mevcut başkan Ertuğrul Doğan, itibarıyla resmi başkanlık adaylığı başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu’na yaptı.

FUTBOL - 21-11-2024 10:22

Trabzonspor’da Genel Kurul Heyecanı: Ertuğrul Doğan Adaylık Başvurusunu Yaptı

Mevcut Başkan Ertuğrul Doğan, seçime günler kala başkanlık adaylık başvurusunu yaptı ve yeni yönetim listesi Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edildi.
Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Doğan’ın yönetim listesinde yer alan 8 kişilik listeyi Divan Başkanı Mahmut Ören’e teslim etti. Teslim edilen listede mevcut yönetimden 7 isim ve yeni bir isim dikkat çekti. Listede Ertuğrul Doğan, Zeyyat Kafkas, Serkan Kılıç, Taner Saral, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Derviş Köz ve Semih Hekimoğlu yer aldı.
Trabzonspor tüzüğüne göre, ikinci oturumun yapılacağı 30 Kasım tarihinden iki gün öncesine kadar listenin tamamının Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edilmesi gerekiyor. Mevcut listede yer alan Semih Hekimoğlu’nun dışında, Ertuğrul Doğan’ın yeni yönetiminde başka isimlerin de yer alması bekleniyor.
Trabzonspor camiası, yaklaşan genel kurul sürecinde heyecanla yeni yönetimin şekillenmesini beklerken, Ertuğrul Doğan’ın liderliğinde kulüp için atılacak adımlara odaklanmış durumda. Seçimli Olağan Genel Kurul, bordo-mavili kulübün geleceği açısından kritik bir dönemeç olarak görülüyor.
Kaynak: TAKA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar