Trabzonspor, yeniden yoğun programa giriyor

Spor Toto Süper Lig'de 1 Ekim Cumartesi günü Yukatel Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, milli maç arasından sonra tekrar yoğun bir döneme giriyor. Bordo-mavililer, 16 günde 5 müsabakaya çıkacak.

FUTBOL - 27-09-2022 13:42

Trabzonspor, yeniden yoğun programa giriyor

 


Bu sezon Süper Kupa, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu, UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere 12 resmi karşılaşmaya çıkan bordo-mavililer, milli maç arasından sonraki 16 günlük dönemde de lig ve Avrupa'da toplam 5 maç oynayacak.

Karadeniz ekibi, 1 Ekim'de oynayacağı Yukatel Kayserispor maçının ardından UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında Monaco ile 6 Ekim'de deplasmanda karşılaşacak. 10 Ekim'de ligde Kasımpaşa'yı konuk edecek Karadeniz ekibi, 13 Ekim'de yine sahasında Monaco ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor, 16 Ekim'de de İstanbul'da Beşiktaş ile zorlu karşılaşmalarından birine daha çıkacak, 17. resmi müsabakasını yapmış olacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rize Yeşil Çay Spordan iki Rize ki  kızımıza Milli takımımızdan davet

Rize Yeşil Çay Spordan iki Rize ki kızımıza Milli takımımızdan davet

11-08-2026 - FUTBOL

Beşikdüzüspor’da Yeni Başkan Zeliha Olgun Oldu

Beşikdüzüspor’da Yeni Başkan Zeliha Olgun Oldu

09-08-2026 - FUTBOL