Tepebaşı Uluönder'de 4 bin vatandaş aynı sofrada oruç açtı

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde düzenlediği geleneksel sokak iftarında yaklaşık 4 bin vatandaşı bir araya getirdi.

ESKİŞEHİR - 20-03-2026 09:46

Tepebaşı Uluönder'de 4 bin vatandaş aynı sofrada oruç açtı

Tepebaşı Belediyesi tarafından Uluönder Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarında yaklaşık 4 bin vatandaş aynı sofrada buluştu. Mahalle sakinleri, belediye ekiplerince hazırlanan sofralarda birlikte oruç açtı.

Vatandaşlardan bazıları, iftar programında Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve ekibine, şu sözlerle teşekkür etti: 

-Sevim Özdereli: "Ben çok memnunum. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunum. Hizmetleri çok güzel."

-Zihniye Tuna: "Belediyemizin mahallemizde bu sofrayı kurduğu için çok memnunuz. Topluca iftar yapmak bizim için çok iyi oluyor. Her şey çok güzel. Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyoruz. Kendisini çok seviyoruz." 

-Naile Seyhan: "Tepebaşı Belediyemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a kolaylık diliyoruz. Kendisini çok seviyoruz, başkanımız bir tane." 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP'li Ertuğrul'a dert yanan esnaf: Bir karpuzu 5 kişiye veriyoruz

CHP'li Ertuğrul'a dert yanan esnaf: Bir karpuzu 5 kişiye veriyoruz

10-05-2026 - ESKİŞEHİR

Beylikova'da Anneler Günü kutlandı

Beylikova'da Anneler Günü kutlandı

09-05-2026 - ESKİŞEHİR

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar