Sporcuların kazançlarına Bakanlık merceği!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide adalet anlayışıyla gelirini beyan dışı bırakanlara yönelik kapsamlı denetimlerin sürdüğünü duyururken, sporcuları da izaha davet edeceklerini açıkladı.

AKTUEL - 08-10-2024 17:28

Sporcuların kazançlarına Bakanlık merceği!

- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ekonominin önüne geçmek adına denetimleri sıklaştırdıklarını belirtti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Şimşek, kazançlarını doğru beyan etmeyen sporcuların izaha davet edileceğini duyururken, ödenmeyen verginin ise cezalı şekilde talep edileceğini açıkladı.

Bakan Şimşek, vergide adalet ve etkinlik anlayışımızla yüksek gelir elde eden ve gelirini beyan dışı bırakanlara yönelik geniş kapsamlı denetimlerin süreceğini söyledi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Eski TEMA Rize İl Temsilcisi Nevzat Özer Tutuklandı

Eski TEMA Rize İl Temsilcisi Nevzat Özer Tutuklandı

27-06-2026 - AKTUEL

Ucuz Takipçi Satın Alma Siteleri

Ucuz Takipçi Satın Alma Siteleri

26-06-2026 - AKTUEL

Haber En Son Olay Haber