Rock ve senfoni bu konserde buluşacak

Türk pop-rock müziğinin sevilen grubu “Gece Yolcuları”, Kocaeli’de müzikseverlere özel bir deneyim yaşatacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası ile aynı sahneyi paylaşacak olan grup, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını senfonik tınılarla buluşturacak. Konser, 25 Ekim Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

KÜLTÜR - SANAT - 22-10-2026 11:14

Rock ve senfoni bu konserde buluşacak

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaşları sevilen sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Konservatuvarı Oda Orkestrası, yeni sezonun ilk konserinde Türk pop-rock müziğinin sevilen gruplarından “Gece Yolcuları” ile aynı sahneyi paylaşacak.

Grubun yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları, Oda Orkestrası’nın senfonik tınılarıyla yeniden hayat bulacak. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konser, müzikseverlere alışılmışın dışında bir “Gece Yolcuları” deneyimi yaşatacak.

SEVİLEN ŞARKILAR SENFONİYLE HAYAT BULACAK

Şef Engin Şen yönetimindeki Oda Orkestrası, “Gece Yolcuları”nın sevilen şarkılarına eşlik edecek. Pop-rock müziğin kendine özgü ritimleri ile orkestranın zengin tınılarının buluşacağı konser, dinleyicilere sevilen eserleri farklı bir müzikal yorumla keşfetme fırsatı sunacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MÜZİK DOLU AKŞAMA DAVET

25 Ekim Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de gerçekleştirilecek konser, tüm vatandaşların ücretsiz katılımına açık olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte müzikseverler, “Gece Yolcuları”nın sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik etme fırsatı bulacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünyaca ünlü piyanist Antonio Di Cristofano Bursa’yı büyüledi

Dünyaca ünlü piyanist Antonio Di Cristofano Bursa’yı büyüledi

21-10-2026 - KÜLTÜR - SANAT

Eskihisar Sahili’nde “Adım At Havan Değişsin”

Eskihisar Sahili’nde “Adım At Havan Değişsin”

21-10-2026 - KÜLTÜR - SANAT