Rizeli Yazar Şükran Yağcı’dan Kitap Fuarına Davet

Rize’de düzenlenen kitap fuarı, edebiyat dünyasından önemli isimleri okurlarla buluşturmaya devam ediyor. Fuarda yer alan yazar ve şair Şükran Yağcı, hem üretkenliği hem de azmiyle dikkat çekiyor.

RİZE - 27-04-2026 08:57

Rizeli Yazar Şükran Yağcı’dan Kitap Fuarına Davet
Haber: Yasemin ÖZÇELİK

Kendisini “engelsiz bir yazar” olarak tanımlayan Yağcı, yaklaşık 8 yıldır yazarlık yolculuğunu sürdürdüğünü ifade etti. Bugüne kadar 5 kitabı yayımlanan yazar, 6’ncı kitabının da çok yakında okuyucuyla buluşacağını müjdeledi.

Fuar sürecinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Yağcı, etkinliğin her geçen gün daha da güzelleştiğini belirterek tüm kitapseverleri standa davet etti. Okurlarla birebir iletişim kurmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu vurgulayan yazar, şu ifadeleri kullandı:

“Fuarımız gayet güzel ilerliyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da tüm okurlarımızı standımıza bekliyoruz.”

Rize’de gerçekleştirilen kitap fuarı, yazar-okur buluşmaları, imza günleri ve kültürel etkinliklerle bölgenin önemli organizasyonları arasında yer alırken, Şükran Yağcı gibi üretken kalemler de fuara ayrı bir değer katıyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rize’nin Su Sorununa Avrupa Birliği Destekli Dev Yatırım

Rize’nin Su Sorununa Avrupa Birliği Destekli Dev Yatırım

30-06-2026 - RİZE

Çay Çarşısı'nda Kişisel Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Çay Çarşısı'nda Kişisel Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

29-06-2026 - RİZE

Haber En Son Olay Haber