Rizeli Yazar Mehmet Ali Güneş’ten Kitap Fuarına Davet

Rizeli yazar Mehmet Ali Güneş, 3. Rize Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşarak edebiyatseverlere çağrıda bulundu. Şair ve yazar kimliğiyle tanınan Güneş, fuarın kültürel atmosferine dikkat çekti.

RİZE - 28-04-2026 10:41

Rizeli Yazar Mehmet Ali Güneş’ten Kitap Fuarına Davet

Haber: Yasemin ÖZÇELİK

“Usruleti Seraye Yaran”, “Kabuk Bağlayınca” ve “İçimdeki İkimiz” adlı eserlerin sahibi olduğunu belirten Güneş, Rize’de düzenlenen kitap fuarının kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade etti.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güneş, “Yeni yeşermeye başlayan çayın kokusuyla kitap kokusunun birleştiği bu güzel Nisan günlerinde, tüm okurlarımızı ve kıymetli Rize halkını fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Rize Kitap Fuarı’nın her geçen yıl daha da geliştiğini vurgulayan Güneş, bu tür organizasyonların hem yazarlar hem de okurlar için önemli bir buluşma noktası olduğunu dile getirdi.

Edebiyatseverleri fuara davet eden Mehmet Ali Güneş, kitapla buluşmanın ve kültürel paylaşımların önemine dikkat çekti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

13-05-2026 - RİZE

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

Verçenik Dağcılık Okulu’nda Sanat Rüzgârı

13-05-2026 - RİZE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar