Ömer Yıldız’ın eşi merhume Habibe Yıldız’ın vefatı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Kadakal da yer aldı.
Ziyarette konuşan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, merhume Habibe Yıldız’a Allah’tan rahmet dileyerek, başta Ömer Yıldız olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı temennilerini iletti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen taziye ziyaretinde, merhumenin ailesine sabır ve metanet dilekleri sunulurken, acılı aileye destek mesajları verildi.
Ömer Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Kadakal’a teşekkür etti.


















