Penaltılarla Son Buldu: Abdullah Avcı'ya İstifa Çağrısı

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin St. Gallen takımına penaltı atışları sonucunda mağlup oldu ve Avrupa arenasına veda etti. Papara Park'ta oynanan ve saat 20.00'de başlayan mücadele, büyük bir heyecana sahne oldu.

FUTBOL - 30-08-2024 08:23

Penaltılarla Son Buldu: Abdullah Avcı'ya İstifa Çağrısı

Letonyalı hakem Andris Treimanis'in yönettiği karşılaşmada, ilk gol 31. dakikada St. Gallen'den Isaac Schmidt'ten geldi. Trabzonspor'un beraberlik golü ise 52. dakikada Enis Destan'dan geldi. Uzatmalarda skorun 1-1 kalması üzerine maç penaltılara taşındı ve Trabzonspor, bu aşamada rakibine 5-4 yenilerek elendi.
Maç sonrası, tribünlerden teknik direktör Abdullah Avcı'ya yönelik istifa çağrıları yükseldi. Bu sonuç ve sonrasında gelen tepkiler, takımın geleceği adına önemli tartışmaları da beraberinde getirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar