Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaz sezonu öncesi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek, başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

ANTALYA - 28-04-2025 07:57

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sezon öncesi Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusuyla turizm merkezi olan Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Uysal, turizm konusunda esnafla fikir alışverişinde bulundu.
Uluslararası festivaller ve kültür turizmini destekleyen Şehri Keşfet tur paketlerinin de raflara konulduğunu esnafla paylaşan Uysal, belediye destekli yaptıkları çalışmalarla hem Antalya turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmayı hem de küçük esnafı kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi. "Esnaf ekonominin lokomotifidir" diyen Uysal, yeni sezon için tüm Kaleiçi esnafına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bülent Kandemir:

Bülent Kandemir: "Cumhuriyet Halk Partisi Bir Siyasi Parti Değil, Cumhuriyetin Teminatıdır"

29-06-2026 - ANTALYA

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri mezun oldu

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri mezun oldu

27-06-2026 - ANTALYA

Haber En Son Olay Haber