Miray Daner’den aşk dolu paylaşım: 2. yıl dönümünü sahilde kutladı

Miray Daner, gözlerden uzak yaşadığı aşkını sosyal medyada ilk kez bu kadar net paylaştı. Sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu ile romantik yıl dönümü karesi dikkat çekti.

MAGAZİN - 14-06-2025 08:43

Miray Daner’den aşk dolu paylaşım: 2. yıl dönümünü sahilde kutladı

Son olarak “Hudutsuz Sevda” dizisindeki ani ayrılığıyla adından söz ettiren Miray Daner, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyerinde önemli yapımlara imza atan Daner, iki yıldır birlikte olduğu iş insanı Ata Caner Çerçioğlu ile olan ilişkisini ilk kez sosyal medya üzerinden kutladı. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, romantik bir sahil karesiyle yıl dönümlerini takipçileriyle paylaştı.
“İki yıl, birçok güzel an” mesajı beğeni topladı
Özel hayatını genellikle gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Miray Daner, sevgilisiyle birlikte kumsalda el ele yürürken çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından “İki yıl, birçok güzel an” notuyla paylaştı. Samimi poz kısa sürede büyük ilgi gördü. Takipçileri, “Maşallah”, “Çok yakışıyorsunuz”, “Hep böyle mutlu kalın” gibi yorumlarla çifte destek verdi.
Hudutsuz Sevda dizisinden ayrılığı gündem olmuştu
Miray Daner, son olarak başrolünde yer aldığı “Hudutsuz Sevda” dizisinden ani bir kararla ayrılarak sevenlerini şaşırtmıştı. Ayrılığın nedeni resmi olarak açıklanmasa da, oyuncunun yeni projelere odaklanmak istediği konuşulmuştu. Daner, daha önce katıldığı bir etkinlikte “Hayatımda her şey çok yolunda, işim de iyi gidiyor, özel hayatım da iyi gidiyor” diyerek mutluluğunu dile getirmişti.
Sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kimdir?
Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu, iş dünyasında adından söz ettiren bir isim. İkilinin ilişkisi uzun süredir bilinse de, birlikte paylaştıkları kareler oldukça sınırlıydı. Bu sebeple romantik yıl dönümü paylaşımı, çiftin ilişkisinde bir dönüm noktası olarak yorumlandı.
Miray Daner’in bu özel paylaşımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: mynet

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Beyza Mermutluoğlu'ndan Prag’da Türkiye’yi Gururlandıran Prestijli Başarı

Beyza Mermutluoğlu'ndan Prag’da Türkiye’yi Gururlandıran Prestijli Başarı

12-05-2026 - MAGAZİN

Sofia Hicran’dan Pop Müzikte Yeni Dönem: “Kaç Gece”

Sofia Hicran’dan Pop Müzikte Yeni Dönem: “Kaç Gece”

12-05-2026 - MAGAZİN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar