MHP’li Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan, iki grup arasında çıkan kavgada yaralandı

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde MHP’li Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan, iki grup arasında çıkan kavgada yaralandı.

OSMANİYE - 25-07-2024 13:10

MHP’li Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan, iki grup arasında çıkan kavgada yaralandı

Olay dün gece geç saatlerde yaşandı. Beldede bulunan iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sopa, taş ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada, Belediye Başkanı Veli Fidan ve 8 kişinin yaralandığı bildirildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aralarında Belediye Başkanı Veli Fidan’ında bulunduğu yaralılar, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası her iki gruptan yaralıların yakınları arsında Osmaniye Devlet Hastanesi önünde kısa süreli arbede yaşandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kadirli Aşağıbozkuyu köyünde sel ekili alanlara zarar verdi, köydeki köprü çöktü

Kadirli Aşağıbozkuyu köyünde sel ekili alanlara zarar verdi, köydeki köprü çöktü

15-05-2026 - OSMANİYE

Esnaftan, Kadirli Kaymakamlığı'na

Esnaftan, Kadirli Kaymakamlığı'na "Yeni Sanayi Sitesi" tepkisi: "O fiyata alamam, 5 milyona dükkan mı olur?"

08-05-2026 - OSMANİYE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar