Mardin’in enerji ve altyapı talepleri masada

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, Mardin Milletvekilleri Dr. Muhammed Adak ve Faruk Kılıç ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

MARDİN - 07-10-2026 10:12

Mardin’in enerji ve altyapı talepleri masada

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Ankara’da gerçekleşen görüşmede heyet, Mardin’deki belediye başkanlarının enerji ve altyapı alanındaki taleplerini doğrudan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a iletti. Şehrin mevcut ihtiyaçları ile vatandaşların beklentilerinin detaylıca ele alındığı toplantıda, Mardin’in enerjideki gelişimini hızlandıracak adımlar değerlendirildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, takipleri kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Mardin Milletvekilleri Dr. Muhammed Adak ve Faruk Kılıç ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ettik.

Mardin’imizin ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin beklentilerini ilgili mercilerde takip etmeye, şehrimizin gelişimi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Nazik kabulleri ve Mardin’imize gösterdikleri yakın ilgi için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum."dedi.

AK Parti heyetinin, kentin kalkınması ve enerji altyapısının güçlendirilmesi amacıyla bakanlıklar nezdindeki temaslarına önümüzdeki süreçte de devam edeceği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HAK-İŞ Mardin Şube İl Başkanı Adıbelli, işçilerin taleplerini Genel Başkan Arslan’a iletti

HAK-İŞ Mardin Şube İl Başkanı Adıbelli, işçilerin taleplerini Genel Başkan Arslan’a iletti

06-10-2026 - MARDİN

Eczacılık yalnızca ilaç teminiyle sınırlı değil

Eczacılık yalnızca ilaç teminiyle sınırlı değil

25-09-2026 - MARDİN