Konya'da meydan düzenlemesi tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisar ilçe merkezinde meydan düzenleme çalışması ve yoğurt pazarı tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “9 bin metrekarelik alandan oluşan projemiz peyzaj ve çevre düzenlemeleri, yoğurt pazarı, büfesi, modern aydınlatma sistemleriyle ilçemize yakıştı. Hayırlı olsun” dedi.

KONYA - 02-02-2025 11:44

Konya'da meydan düzenlemesi tamamlandı

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Doğanhisar ilçe merkezindeki meydan düzenlemesi yoğurt pazarı çalışmasını tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesinde ihtiyaç duyulan yatırımları yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi. 

İlçelerin hak ettiği standartlara ulaşması için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Başkan Altay, “Doğanhisar’da başlattığımız meydan düzenleme çalışmamızı tamamlayarak hemşehrilerimizin istifadesine sunduk. 9 bin metrekarelik alandan oluşan projemiz; peyzaj ve çevre düzenlemeleri, yoğurt pazarı, büfesi, modern aydınlatma sistemleriyle ilçemize yakışan bir proje oldu. Yaklaşık 40 milyon liraya mal olan meydan düzenleme projemiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bayram Küçük: “Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştıracak Her Adım Büyük Değer Taşımaktadır”

Bayram Küçük: “Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştıracak Her Adım Büyük Değer Taşımaktadır”

15-05-2026 - KONYA

Yeniden Refah Partili Ali Yüksel: “Sessiz Kalmak Zulmü Büyütür”

Yeniden Refah Partili Ali Yüksel: “Sessiz Kalmak Zulmü Büyütür”

08-05-2026 - KONYA

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar