Kazımcan Karataş: Elimden geleni yapacağım

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da milli futbolcu Kazımcan Karataş, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

FUTBOL - 26-11-2023 10:38

Kazımcan Karataş: Elimden geleni yapacağım

20 yaşındaki sol bek, RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir fikstüre girdiklerini belirten Kazımcan Karataş, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzde bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçı var. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Sol bekte Angelino ile oynadıklarını aktaran 20 yaşındaki futbolcu, "Takıma katkı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışıyorum ve gelişmeye devam ediyorum. Büyük takımda oynamak zor ama zoru başaracağımı düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar