İyidere’de Selin Ardından Çalışmalar Yerinde İncelendi

Rize’nin İyidere ilçesinde 19 Eylül’de meydana gelen sel afetinin ardından yürütülen çalışmalar yerinde incelendi. İlçede selden etkilenen esnaf ve vatandaşlar ziyaret edilerek geçmiş olsun dilekleri iletildi.

RİZE - 24-09-2026 06:42

İyidere’de Selin Ardından Çalışmalar Yerinde İncelendi

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İyidere İlçe Koordinatörü Tuğrulcan Torlak ile İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Heyet, afetin ardından belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirirken, selden zarar gören esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Ziyaretlerde vatandaşların talep ve beklentileri dinlenirken, afetin ardından yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Milletvekili Muhammed Avcı, selden etkilenen esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlçede afetin oluşturduğu hasarın giderilmesi ve yaşamın normale dönmesi amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çayeli’nde Araç Dereye Uçtu: Yaralılar Var

Çayeli’nde Araç Dereye Uçtu: Yaralılar Var

23-09-2026 - RİZE

Süper Lig’e Yetenek Yetiştiren Antrenör, Pazar’da Balık Avında Rekor Peşinde

Süper Lig’e Yetenek Yetiştiren Antrenör, Pazar’da Balık Avında Rekor Peşinde

24-09-2026 - RİZE